fbpx

EFFENZEE Brunei Singapore Malaysia everywhere

effenzee brunei singapore malaysia everywhere

 [2018] Team Leader Effenzee terus-menerus menyebarkan kebaikan Effenzee Myracle Lotion di serata Malaysia. EFFENZEE kini bukan sahaja dipasaran Malaysia, malah juga telah menembusi pasaran luar negara seperti Brunei dan Singapura. effenzee brunei

Effenzee Myracle Lotion atau lebih dikenali sebagai Losyen Effenzee bukan sahaja berada di dalam pasaran tempatan Malaysia.. malah telah menembusi beberapa pasaran luar negara seperti Brunei dan Singapura. Effenzee team tetap terus menerus menyebarkan kebaikan losyen kurus bakar lemak Effenzee melalui ONLINE mahupon OFFLINE marketing. 

Dengan kecanggihan teknologi masakini selari dengan perkembangan semasa teknologi pemasaran… kaedah Online Marketing semestinya suatu kemestian untuk memasarkan produk dan servis yang ditawarkan oleh mana-mana peniaga. Reseller-reseller Effenzee telah menggunakan beberapa medium seperti Facebook, Instagram, Google, Youtube, Shopee, website dan lain-lain lagi. 

Namun begitu, offline marketing tidak ditinggalkan malah tetap penting dan wajib untuk dilakukan. Reseller-reseller kami telah menganjurkan serta menyertai banyak program seperti Program Jom Fit dan Kurus; membuka booth-booth jualan di program-program anjuran jabatan-jabatan kerajaan mahupon NGO dan sebagainya. 

EFFENZEE team telahpon tiba di banyak lokasi seperti Putrajaya, Kuala Lumpur, Sepang, Negeri Sembilan, Melaka, Johor Bahru, Segamat Johor, Kuala Terengganu, Tawau Sabah, Singapura dan banyak lagi tempat melalui pelbagai jenis program yang dianjurkan. Alhamdulillah… Effenzee Myracle Lotion diterima baik oleh rakyat tempatan, pengunjung dan juga peserta yang bertandang. 

Effenzee Myracle Lotion tu apaa?? Effenzee Brunei

Untuk pengetahuan anda, Effenzee Myracle Lotion dihasilkan daripada beberapa bahan utama berkualiti seperti Vegatol Ivy, Jojoba Oil, Argan Oil, Sunflower Seed Oil, Olive Oil dan juga Marine Collagen… Fungsi utama losyen ini adalah untuk membantu membakar lebihan lemak di dalam badan dengan lebih cepat dan berkesan melalui kaedah sapuan. Sebelum memulakan sesi senaman atau pon ‘work out’, sapukan losyen kurus bakar lemak Effenzee ini pada bahagian yang diinginkan dengan rata dan betul mengikut kaedah-kaedah yang biasa kami ajarkan kepada pelanggan-pelanggan kami. Masih tidak percaya?? Kami telah pon menerima ratusan TESTIMONI menarik daripada pelanggan-pelanggan kami. Lihat disini untuk lihat ratusan TESTIMONI menarik losyen kurus bakar lemak Effenzee Myracle Lotion … Since. Hence. So. While. Finally. As conclusion. 

Fungsi dan Kelebihan EFFENZEE Myracle Lotion? Effenzee Singapore

Seperti yang diterangkan di atas, fungsi utama losyen ini adalah untuk membantu membakar lebihan lemak di dalam badan dengan lebih cepat dan berkesan melalui kaedah sapuan. Selain daripada itu, terdapat banyak lagi kelebihan-kelebihan lain Losyen Kurus Bakar Lemak Effenzee ini seperti yang boleh dilihat pada link di sini. Anda pasti kan terkejut setelah mengetahuinya. Ini juga dibuktikan dengan testimoni-testimoni yang diberikan oleh pelanggan-pelanggan kami. So. Finally. Hence. SInce. Then. Furthermore. 

JANGAN RISAU! Effenzee Brunei

Losyen kurus pecah lemak Effenzee Myracle Lotion ini tidak mengandungi bahan terlarang. Losyen kurus pecah lemak Effenzee ini selamat dan HALAL digunakan serta LULUS KKM… Anda boleh layari lama sesawang KKM NPRA untuk memastikannya… Finally. So. Then. Since. Hence. 

Inshaallah… Team Effenzee akan terus-menerus menyebarkan kebaikan losyen Effenzee ini di serata-rata !!! Masih belum cuba Losyen Effenzee?? Berminat untuk cuba Losyen kurus bakar lemak Effenzee?? Jangan tunggu lagi…. Jommm terus Whatsapp di siniSo. Then. Finally.