EFFENZEE Malaysia – Myracle Lotion Soft Launching

EFFENZEE Malaysia – Myracle Lotion Soft Launching

[28 October 2017] EFFENZEE Myracle Lotion Softlaunching event at Bora Ombak, Purajaya with EFFENZEE Malaysia Team.

Program Effenzee Myracle Lotion Soft Launching ini telah dilancar dan diraikan ekslusif bersama barisan Team Leader Effenzee Malaysia di Bora Ombak, Putrajaya. Dengan bertemakan Hijau Emerald, losyen kurus bakar lemak Effenzee Myracle Lotion ini kelihatan ekslusif… dengan design tiub serta kotak bungkusannya yang menawan hati sesiapa sahaja yang melihatnya. Fungsi utama losyen ini adalah untuk membantu membakar lebihan lemak di dalam badan dengan lebih cepat dan berkesan melalui kaedah sapuan. Sebelum memulakan sesi senaman atau pon ‘work out’, sapukan losyen kurus bakar lemak Effenzee ini… pada bahagian yang diinginkan dengan rata dan betul mengikut kaedah-kaedah yang biasa kami tunjukkan kepada pelanggan-pelanggan kami. Firstly. Initially. So. Hence. Since. While. In addition. 

Bau losyen Effenzee dengan aroma wangian yang ekslusif dan memukau membuatkan pengguna amat selesa untuk menyapunya di bahagian anggota badan yang dikehendaki… tanpa rasa segan dan malu di mana-mana sahaja dan pada bila-bila masa yang diinginkan. Pengguna tidak lagi perlu risau pandangan orang sekeliling kerana losyen ini sama sekali tidak berbau herba dan memeningkan. 

LOSYEN EFFENZEE INI PANAS DAN PIJAR KE???

SAMA SEKALI TIDAKKK! Losyen ini bersifat sejuk dan nyaman apabila disapu dibahagian anggota badan yang dikehendaki. Rata-rata hampir kesemua pengguna-pengguna kami berasa amat selesa dan berpuas hati dengan texture dan tindak-balas rasa yang cukup selesa apabila disapu di bahagian kulit serta anggota yang dikehendaki. Hence. Since. So. Furthermore. While. Then. 

LOSYEN INI SELAMAT KE DIGUNAKAN???

Untuk pengetahuan anda, losyen ini telah mendapat kelulusan KKM dan sama sekali tidak mengandungi bahan terlarang mahupon bahaya. Losyen ini dihasilkan daripada bahan-bahan utama seperti Vegatol Ivy, Jojoba Oil, Argan Oil, Sunflower Seed Oil, Olive Oil serta Marine Collagen yang berkualiti tinggi. Seperti yang diterangkan di atas, fungsi utama losyen ini adalah untuk membantu membakar lebihan lemak di dalam badan… dengan lebih cepat dan berkesan melalui kaedah sapuan. Selain daripada itu, terdapat banyak lagi kelebihan-kelebihan lain Losyen Kurus Bakar Lemak Effenzee ini seperti yang boleh dilihat pada link di sini. Anda pasti kan terkejut setelah mengetahuinya. Ini juga dibuktikan dengan testimoni-testimoni yang diberikan oleh pelanggan-pelanggan kami.

Berminat untuk cuba Losyen kurus bakar lemak Effenzee?? Jangan tunggu lagi…. Jommm terus Whatsapp di sini