fbpx

[VIDEO] EFFENZEE – GALA DINNER EFFENZEE 2018


*JOM SERTAI KAMI!!!* 

[VIDEO] MALAM PENGHARGAAN GALA DINNER EFFENZEE 2018

12 May 2018, bertempat di Bora Ombak Putrajaya, Effenzee telah mengadakan satu malam penghargaan Gala Dinner EFFENZEE 2018 khas untuk meraikan kejayaan dan pencapaian team Effenzee di seluruh pelusuk… 

BORA OMBAK PUTRAJAYA

Majlis diserikan dengan kehadiran reseler-reseller Effenzee yang owesome dengan pakaian bertemakan ‘glamour blink-blink’. Pelbagai penampilan dan reaksi menghiburkan dapat disaksikan. Para hadirin disajikan dengan makanan-makanan yang cukup enak dan lazat.

Dewan diserikan dengan persembahan nyanyian daripada Buskers sporting dan mantap didatangkan khas dari Nismilan. Majlis diselangi dengan cabutan-cabutan bertuah dan sedutan video Effenzee. Lebih menarik lagi, majlis tersebut telah dipengerusikan oleh MC paling gojez dan sporting iaitu MC Nazs. Memang meletopzzz habizzz…

Kemuncak majlis adalah penyampaian hadiah dan rewards keada para sales achivers Effenzee. Semestinya hadiah-hadiah dan rewards yang diberikan cukup lumayan dan menarik. Pelbagai telatah dan reaksi lucu dan mencuit hati dapat disaksikan. Pengalaman manis yang tidak dapat dilupakan oleh Effenzee Team. 

Produk Kurus Effenzee Kegemaran Para Wanita

Produk kurus Effenzee ini telah mendapat sambutan hangat terutamanya golongan wanita. Hal ini kerana sifat losyen ini yang tidak panas ataupon pijar. Sifatnya yang sejuk dan nyaman memang cukup menenangkan serta melegakan pengguna-penggunanya apabila disapu terutama di bahagian yang sakit. Ya! losyen ini bukan sahaja untuk membantu bakal pengantin untuk kurus serta ramping, malah membantu melegakan sakit lenguh dan bisa badan. 

Selain itu, losyen ini juga bersifat tidak melekit. Ini kerana sifatnya yang ‘waterbase’ memang cukup mesra pengguna. Kebanyakan pengguna berasa tidak selesa jika menggunakan produk yang melekit dan berminyak. Tambahan pula, produk kurus Effenzee ini berbau wangi dengan haruman ekslusifnya yang ala-ala Bomshell gitu. 

Produk kurus EFFENZEE 3x booster

Produk kurus Effenzee Myracle Lotion ini adalah dalam bentuk losyen ataupon krim yang yang ramuan utamanya adalah merupakan bahan-bahan botani semulajadi yang terbukti khasiat dan keberkesanannya. Bahan-bahan utam yang terdapat dalam produk kurus Effenzee ini adalah Vegatol Ivy, Jojoba Oil, Argan Oil, Olive Oil, Sunflower Seed Oil, dan Marine Collagen yang berkualiti tinggi. 

Fungsi Losyen Pecah Lemak Effenzee:

 • Fungsi utama untuk membantu memecahkan lapisan lemak yang berlebihan
 • Mengawal selera makan
 • Mengurangkan masalah perut buncit
 • Memudarkan kesan selulit
 • Membantu mengecutkan Rahim dengan cepat (terutama ibu berpantang)

Kelebihan Losyen Kurus Effenzee Myracle Lotion:

 • Lulus KKM dan tiada bahan terlarang
 • Tidak melekit dan mesra wuduk
 • Boleh dibawa untuk solat
 • Tidak panas dan tidak pijar
 • Aroma wangi ekslusif dan menyegarkan
 • Mudah digunakan dan dibawa ke mana-mana
 • Sesuai untuk pelbagai peringkat umur
 • Berkualiti tinggi dan berkesan

 

HALAL dan LULUS KKM

Semestinya produk kurus Effenzee ini halal digunakan serta lulus KKM. Produk ini tidak mengandungi bahan terlarang. Semestinya produk keluaran Muslim ini menjadi pilihan dan tiada keraguan. 

Kami telah menerima ratusan testimoni menarik daripada pelanggan-pelanggan kami yang telah menggunakan losyen kurus bakar lemak Myracle Lotion ini. Sila lihat TESTIMONI di sinikelebihan effenzee

Untuk maklumat lanjut, boleh direct Whatsapp kami di sini

Dah sapu EFFENZEE ke belum?

Kembali ke laman utama

Initially. Firstly. Hence. Then. Since. Actually. So. Then. While. Furthermore. Therefore. Finally. In addition. So. Hence. While. Then. So. In addition. As conclusion. While. Hence. Since. So. Therefore. Furthermore. So. Hence. Then. SO. While.