fbpx

[VIDEO] TESTIMONI EFFENZEE – KEMBALI KEPADA BERAT ASAL SELEPAS BERSALIN ANAK KEDUA


*WAJIB LIHAT VIDEO INI SAMPAI HABIS* 

[VIDEO] KEMBALI KEPADA BERAT ASAL SELEPAS BERSALIN ANAK KEDUA

Masalah utama kepada ibu-ibu selepas melahirkan anak adalah kesukaran untuk menurunkan berat badan dan mendapatkan bentuk badan asal. Puan Norhafizah berjaya mengembalikan berat badan asal sebelum mengandung anak keduanya iaitu 58KG setelah berpantang dengan menggunakan Effenzee Myracle Lotion. Beliau akui semasa berpantang anak pertama amat sukar untuk beliau menurunkan berat badan. Namun, selepas berpantang anak keduanya dengan menggunakan losyen Effenzee, beliau bukan sahaja berjaya mengembalikan berat badan asalnya, malah berjaya mengempiskan bahagian perut serta mengecilkan bahagian lengan dan peha. 

KENAPA IBU BERSALIN SUKAR UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN?

Antara faktor utama kegagalan ibu bersalin sukar untuk menurunkan berat badan adalah faktor pemakanan dan juga penjagaan semasa berpantang. Ibu berpantang sukar untuk mengembalikan berat badan serta bentuk badan asal sekiranya tidak menjaga pemakanan sewaktu berpantang. Sememangnya tidak salah untuk makan apa sahaja makanan sewaktu berpantang (diakui sendiri oleh para doktor dan pakar kesihatan). 

Namun, untuk mendapatkan bentuk badan serta berat badan yang asal adalah sesuatu yang sukar tanpa mengamalkan pemakanan khusus untuk ibu berpantang. Inshaallah topik pemakanan sewaktu berpantang ini akan Admin ulaskan di dalam post yang lain akan datang. 

Selain pemakanan, penjagaan lain sewaktu berpantang adalah perlu untuk mengembalikan berat badan serta bentuk badan anak dara. Antaranya adalah dengan berurut, bertungku, bertangas (kering), berpilis, bersauna dan pelbagai lagi aktiviti penjagaan berpantang yang lain. Sesetangah orang tidak percaya dan tidak mengamalkan berpantang ini dengan alasan kaedah berpantang ini adalah amalan tradisional sahaja. Namun, ia terpulang kepada kepercayaan dan pendapat masing-masing. Bagi Admin, penjagaan berpantang adalah perlu bukan sahaja untuk kembali pulih, malah untuk kembali cantik dan ramping seperti asal.

Produk Kurus Effenzee Kegemaran Ibu Berpantang

Produk kurus Effenzee ini telah mendapat sambutan hangat terutamanya golongan ibu berpantang. Hal ini kerana sifat losyen ini yang tidak panas ataupon pijar. Sifatnya yang sejuk dan nyaman memang cukup menenangkan serta melegakan pengguna-penggunanya apabila disapu terutama di bahagian yang sakit. Ya! losyen ini bukan sahaja untuk membantu para ibu berpantang untuk kembali kurus serta ramping, malah membantu melegakan sakit lenguh dan bisa badan. Amat sesuai digunakan semasa berurut dan juga bersauna ketika dalam berpantang. 

Selain itu, losyen ini juga bersifat tidak melekit. Ini kerana sifatnya yang ‘waterbase’ memang cukup mesra pengguna. Kebanyakan pengguna berasa tidak selesa jika menggunakan produk yang melekit dan berminyak. Tambahan pula, produk kurus Effenzee ini berbau wangi dengan haruman ekslusifnya yang ala-ala Bomshell gitu. 

Produk kurus EFFENZEE 3x booster

Produk kurus Effenzee Myracle Lotion ini adalah dalam bentuk losyen ataupon krim yang yang ramuan utamanya adalah merupakan bahan-bahan botani semulajadi yang terbukti khasiat dan keberkesanannya. Bahan-bahan utam yang terdapat dalam produk kurus Effenzee ini adalah Vegatol Ivy, Jojoba Oil, Argan Oil, Olive Oil, Sunflower Seed Oil, dan Marine Collagen yang berkualiti tinggi. 

Fungsi Losyen Pecah Lemak Effenzee:

 • Fungsi utama untuk membantu memecahkan lapisan lemak yang berlebihan
 • Mengawal selera makan
 • Mengurangkan masalah perut buncit
 • Memudarkan kesan selulit
 • Membantu mengecutkan Rahim dengan cepat (terutama ibu berpantang)

Kelebihan Losyen Kurus Effenzee Myracle Lotion:

 • Lulus KKM dan tiada bahan terlarang
 • Tidak melekit dan mesra wuduk
 • Boleh dibawa untuk solat
 • Tidak panas dan tidak pijar
 • Aroma wangi ekslusif dan menyegarkan
 • Mudah digunakan dan dibawa ke mana-mana
 • Sesuai untuk pelbagai peringkat umur
 • Berkualiti tinggi dan berkesan

 

HALAL dan LULUS KKM

Semestinya produk kurus Effenzee ini halal digunakan serta lulus KKM. Produk ini tidak mengandungi bahan terlarang. Semestinya produk keluaran Muslim ini menjadi pilihan dan tiada keraguan. 

Kami telah menerima ratusan testimoni menarik daripada pelanggan-pelanggan kami yang telah menggunakan losyen kurus bakar lemak Myracle Lotion ini. Sila lihat TESTIMONI di sinikelebihan effenzee

Untuk maklumat lanjut, boleh direct Whatsapp kami di sini

Dah sapu EFFENZEE ke belum?

Kembali ke laman utama

Initially. Firstly. Hence. Then. Since. Actually. So. Then. While. Furthermore. Therefore. Finally. In addition. So. Hence. While. Then. So. In addition. As conclusion. While. Hence. Since. So. Therefore. Furthermore. So. Hence. Then. SO. While.