[VIDEO] TESTIMONI EFFENZEE – IBU BERSALIN CEASER WAJIB LIHAT VIDEO NI

*WAJIB LIHAT VIDEO INI SAMPAI HABIS* 

[VIDEO] IBU BERSALIN CEASER BERTUKAR SAIZ BAJU DARI XL KE M?

Ibu bersalin ceaser kebiasaannya sukar untuk menurunkan berat badan berbanding dengan ibu yang bersalin secara normal. Puan Noraini berjaya menurunkan berat badan setelah konsisten 5 bulan menggunakan Effenzee Myracle Lotion. Beliau akui sebelum ini memang suatu misi mustahil untuk menurunkan berat badan. Kini beliau berjaya bertukar pakaian daripada saiz XL kepada saiz M. Jom…

KENAPA IBU BERSALIN CEASER SUKAR UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN?

Semestinya para ibu mengetahui hakikat ini bahawa bersalin secara ceaser baka mengakibatkan para ibu sukar untuk menurunkan berat badan mereka setelah melahirkan anak.

Hal ini kerana para ibu yang bersalin ceaser tidak mampu untuk berpantang seperti ibu-ibu yang bersalin secara normal. Ibu yang bersalin ceaser terhad untuk melakukan akiviti berpantang seperti berbengkung, bertungku, bersalai dan sebagainya disebabkan luka ceaser dipermukaan perut dan juga dibahagian dalam perlu dijaga dengan rapi untuk memastikan luka tersebut dapat pulih dengan segera dan lancar.

Disebabkan itu, rata-rata ibu bersalin ceaser akan lambat untuk mendapatkan semula berat badan dan bentuk badan yang asal. Namun dengan Effenzee Myracle Lotion, semua ini tidak mustahil. Team Effenzee akan guide anda sehingga anda mencapai berat badan yang anda inginkan. 

Produk Kurus Effenzee Kegemaran Ibu Berpantang

Produk kurus Effenzee ini telah mendapat sambutan hangat terutamanya golongan ibu berpantang. Hal ini kerana sifat losyen ini yang tidak panas ataupon pijar. Sifatnya yang sejuk dan nyaman memang cukup menenangkan serta melegakan pengguna-penggunanya apabila disapu terutama di bahagian yang sakit. Ya! losyen ini bukan sahaja untuk membantu bakal pengantin untuk kurus serta ramping, malah membantu melegakan sakit lenguh dan bisa badan. 

Selain itu, losyen ini juga bersifat tidak melekit. Ini kerana sifatnya yang ‘waterbase’ memang cukup mesra pengguna. Kebanyakan pengguna berasa tidak selesa jika menggunakan produk yang melekit dan berminyak. Tambahan pula, produk kurus Effenzee ini berbau wangi dengan haruman ekslusifnya yang ala-ala Bomshell gitu. 

Produk kurus EFFENZEE 3x booster

Produk kurus Effenzee Myracle Lotion ini adalah dalam bentuk losyen ataupon krim yang yang ramuan utamanya adalah merupakan bahan-bahan botani semulajadi yang terbukti khasiat dan keberkesanannya. Bahan-bahan utam yang terdapat dalam produk kurus Effenzee ini adalah Vegatol Ivy, Jojoba Oil, Argan Oil, Olive Oil, Sunflower Seed Oil, dan Marine Collagen yang berkualiti tinggi. 

Fungsi Losyen Pecah Lemak Effenzee:

 • Fungsi utama untuk membantu memecahkan lapisan lemak yang berlebihan
 • Mengawal selera makan
 • Mengurangkan masalah perut buncit
 • Memudarkan kesan selulit
 • Membantu mengecutkan Rahim dengan cepat (terutama ibu berpantang)

Kelebihan Losyen Kurus Effenzee Myracle Lotion:

 • Lulus KKM dan tiada bahan terlarang
 • Tidak melekit dan mesra wuduk
 • Boleh dibawa untuk solat
 • Tidak panas dan tidak pijar
 • Aroma wangi ekslusif dan menyegarkan
 • Mudah digunakan dan dibawa ke mana-mana
 • Sesuai untuk pelbagai peringkat umur
 • Berkualiti tinggi dan berkesan

 

HALAL dan LULUS KKM

Semestinya produk kurus Effenzee ini halal digunakan serta lulus KKM. Produk ini tidak mengandungi bahan terlarang. Semestinya produk keluaran Muslim ini menjadi pilihan dan tiada keraguan. 

Kami telah menerima ratusan testimoni menarik daripada pelanggan-pelanggan kami yang telah menggunakan losyen kurus bakar lemak Myracle Lotion ini. Sila lihat TESTIMONI di sinikelebihan effenzee

Untuk maklumat lanjut, boleh direct Whatsapp kami di sini

Dah sapu EFFENZEE ke belum?

Kembali ke laman utama

Initially. Firstly. Hence. Then. Since. Actually. So. Then. While. Furthermore. Therefore. Finally. In addition. So. Hence. While. Then. So. In addition. As conclusion. While. Hence. Since. So. Therefore. Furthermore. So. Hence. Then. SO. While.