Vegatol Ivy – Kelebihan EFFENZEE

Vegatol Ivy – Kelebihan EFFENZEE

Apakah Bahan Asas Utama EFFENZEE Myracle Lotion?

Effenzee Myracle Lotion dihasilkan daripada beberapa bahan asas utama seperti Vegatol Ivy (Tumbuhan Ivy), Jojoba Oil (Minyak Jojoba), Argan Oil (Minyak Argan), Sunflower Seed Oil (Minyak Biji Bunga Matahari), Olive Oil (Minyak Zaitun) dan juga Marine Collagen (Kolagen Marina). Kombinasi formula ramuan bahan-bahan asas utama semulajadi ini telah diperolehi setelah mengharungi proses R&D di dalam makmal bersama Chemist yang bertauliah selama berbulan-bulan. Sample demi sample telah diedarkan kepada beberapa orang terpilih untuk tujuan testimoni dan penambahbaikan formula demi untuk memperoleh hasil yang berkualiti, berkesan dan optimum. Semestinya Losyen Kurus Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion ini bebas daripada bahan terlarang, selamat dan HALAL digunakan serta LULUS KKM. Initially. Firstly. Hence. Since. So. Therefore. 

Apa itu Vegatol Ivy?

Vegatol Ivy/ Tumbuhan English Ivy adalah sejenis tumbuhan malar hijau memanjat yang tumbuh 3-50 meter dan nama botani adalah Hedera Helix. Ia mempunyai stem cell yang kuat dan melekat pada dinding dan pokok dengan menggunakan akar yang bercangkuk. Tumbuhan ini mempunyai anti-kulat, anthelmintic, molluscicidal, anti-mutagen dan juga ciri-ciri kawalan selulit besar yang ada di dalam Effenzee Myracle Lotion. Hence. Since. So. Then. While. Furthermore. 
 
Vegatol Ivy ini banyak diaplikasikan terutama dalam dunia kosmetik dan penjagaan kulit yang mana ia digunakan dalam ramuan persediaan yang bertindak sebagai anti-selulit dan agen kurus. Vegatol Ivy ini juga bersifat emolien dan bertindak menghilangkan kegatalan dalam penggunaan produk penjagaan kulit. Dahulukala, tumbuhan Vegatol Ivy/hedera helix telah dikenali sebagai bahan herba yang bertindak dalam merawat  selulit dan anti-lemak dalam rawatan. So. Then. Hence. Since. While. Actually. When. 

Apakah Ciri-ciri dan Fungsi Vegatol Ivy?

Ciri-ciri daun Ivy ini adalah berkilat dan berwarna hijau gelap. Tumbuhan ini memanjat dan biasa didapati di hutan Eropah. Bahagian-bahagian yang biasa digunakan adalah kayu, biji buah dan yang lebih penting adalah daunnya. Vegatol Ivy (Hedera helix) mengandungi ekstrak Hederin (Hederine), sebuah saponin aktif yang bertanggungjawab untuk perlindungan saluran darah dan pengurangan kebolehtelapan. Fungsi utama Vegatol ivyhedera helix ini adalah sebagai sebatian yang membantu peredaran darah dan juga membantu komponen lain untuk diserap oleh kulit, selain membantu untuk mengeluarkan bahan buangan dan lemak yang dihasilkan oleh tisu dan juga membantu lemak pelepasan daripada sel-sel.

Vegatol Ivy Dalam Dunia Rawatan dan Kosmetik

Vegatol Ivy mempunyai aplikasi yang besar dalam kosmetik sebagai ejen cellulitic… kerana sifat-sifatnya sebagai pembunuh anti-radang dan kesakitan melalui saponosides dan flavonoid. Flavonoid yang bertindak sebagai agen perlindungan… dan melebatkan rambut adalah mengapa ia sering digunakan dalam produk penjagaan rambut.
 
Saponosids dalam English Ivy membantu komponen lain yang hadir untuk diserap oleh kulit… dan membantu lipid (kandungan lemak) yang diisi dalam adipocytes (sel lemak) untuk kembali ke dalam aliran darah… dan akan digunakan sebagai sumber tenaga atau menjadi dihapuskan. Saponosids dalam English ivy/ Hedera helix  adalah subtrak semula jadi, yang melegakan kesesakan dalam sistem limfa dan membuat lipid larut. Ia juga akan membantu meningkatkan penghapusan sisa metabolisme sel. Ekstrak Vegatol Ivy adalah extrak daripada batang dan daun ivy, Hedera helix yang digunakan sebagai agen penyesuaian kulit dan juga sebagai agen kurus yang paling berkesan dalam pembuatan kosmetik. As conclusion. Finally. Therefore. Furthemore. Hence. Since. While. So. 
Berminat untuk cuba Losyen kurus bakar lemak Effenzee?? Jangan tunggu lagi…. Jommm terus Whatsapp di sini

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.