fbpx

Losyen EFFENZEE Myracle Lotion

losyen effenzee myracle lotion

LET SHAPPE UP with EFFENZEE Myracle Lotion!!!

Effenzee Myracle Lotion adalah Losyen Kurus Bakar Lemak Top No.1 yang mana fungsi utamanya dalah untuk membantu membakar serta memecahkan lemak-lemak yang tidak diingini di dalam badan. Initially. Firstly. Hence. Since. So. Then. Furthermore. 

Losyen EFFENZEE ini dihasilkan dari bahan utama seperti Vegatol Ivy (tumbuhan Ivy), Jojoba Oil (Minyak Jojoba), Argan Oil (Minyak Argan), Sunflower Seed Oil (minyak biji bunga matahari), Olive Oil (minyak zaitun) dan Marine Collagen (kolagen marina). Sila lihat di sini untuk maklumat lanjut mengenai kelebihan dan fungsi bahan asas utama Losyen Effenzee ini.

EFFENZEE Myracle Lotion ini halal dan selamat digunakan serta mendapat KELULUSAN KKM. Sila masuk ke laman sesawang KKM untuk memastikannya. Losyen Effenzee ini juga bersifat wangi dan sejuk serta tidak melekit. Anda tidak perlu risau atau berasa tidak selesa kerana losyen ini mudah untuk dibasuh kerana sifatnya yang ‘waterbase’dan tidak melekit. Kami jamin, anda pasti akan rasa nyaman dan selesa.

Best ke Losyen EFFENZEE ni???

Losyen ini TIDAK BERSIFAT PANAS DAN PIJAR… So, anda tidak perlu risau kerana losyen Effenzee ini bersifat sejuk dan nyaman sekali…. Kebanyakan customer kami amat berpuas hati dengan ‘texture’ losyen Effenzee ini. Hence. Since. Then. While. Furthermore. 

Cara terbaik untuk menggunakan EFFENZEE Myracle Lotion ini adalah dengan menyapu ke bahagian yang diinginkan sebelum memulakan aktiviti ‘work out’. Losyen Effenzee ini berfungsi sebagai ‘BOOSTER’untuk mendapat hasil bentuk badan yang kurus dan ramping. Ingat!! Losyen ini bukan magik dengan sapu sahaja terus kurus… Tiada Losyen yang ajaib seperti itu tau…. Anda boleh kurus dengan ‘work out’… Dengan menyapu Effenzee Myracle Lotion sebelum ‘workout’, anda akan dapat hasil bentuk badan yang diidamkan dengan lebih cepat dan berkesan… ANDA TAK PERCAYA??? Cerr teraiii duluuu baru tauuu…. hehehe….

Kami telah mendapat ratusan TESTIMONI menarik daripada pengguna-pengguna setia kami… Untuk melihat lebih lanjut mengenai testimoni-testimoni pelanggan kami, sila lihat di sini

Haaaa… dah sapu EFFENZEE Myracle Lotion ke belum??? So. Then. hence. Since. Furthermore. Finally. While. Actually. 

Sila click di sini untuk terus direct whatsapp…