[VIDEO] TESTIMONI EFFENZEE – Tips Kurus 8 Hari Hilang 4KG

*WAJIB LIHAT VIDEO INI SAMPAI HABIS* 

[VIDEO] TIPS KURUS – TURUNKAN BERAT BADAN SEBANYAK 4KG DALAM TEMPOH 8 HARI

Kerisauan utama para wanita Malaysia adalah masalah berat badan yang semakin meningkat lebih-lebih lagi buat para ibu. Kak Bid, ibu kepada 3 orang anak baru sahaja melepasi tempoh berpantang anak ketiganya mencabar diri untuk menurunkan berat badan dengan menggunakan Effenzee Myracle Lotion.

Setelah 8 hari konsisten menggunakan Losyen Effenzee, beliau berjaya menurunkan berat badan sebanyak 4kg. Losyen Effenzee ini bertindak sebagai booster untuk membantu menurunkan berat badan dengan lebih cepat dan berkesan. 8 Hari Hilang 4KG!!! Xpercaya? Lihat Video…

TIPS KURUS BAGAIMANA EFFENZEE MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN DENGAN LEBIH CEPAT?

Ramai yang kata untuk menurunkan berat badan, kita perlu diet dengan mengelakkan makanan berlemak seperti daging. Hanya boleh makan sayur-sayuran sahaja. Admin ada terfikir, mengapa lembu yang hanya makan rumput sahaja dan tidak makan daging, namun badannya ‘gemuk’. Manakala harimau yang hanya makan daging dan tidak makan tumbuhan, namun badannya ‘solid’. 

Sebenarnya, dengan hanya berdiet sahaja tidak cukup tanpa melakukan aktiviti senaman atau tanpa memecahkan kalori-kalori di dalam badan. Lembu yang hanya makan rumput dan tidak cergas semestinya akan semakin ‘gemuk’, manakala harimau sungguhpon makan daging tetapi cergas berlari akan lebih ‘solid’. Jadilah seperti harimau. Kita memerlukan senaman untuk mendapatkan badan yang sihat dan ramping. 

Dengan melakukan aktiviti gym & fitness dengan menggunakan effenzee, result yang lebih cepat dan ketara akan diperolehi tanpa kesan sampingan yang memudaratkan. Losyen Effenzee bertindak sebagai booster untuk kurus dengan lebih cepat dan berkesan. Losyen Effenzee amat nyaman digunakan serta kurang melekit. 

Kegemaran Ibu Berpantang

Selain untuk kegunaan gym & fitness, produk kurus Effenzee ini juga telah mendapat sambutan hangat terutamanya golongan ibu berpantang. Hal ini kerana sifat losyen ini yang tidak panas ataupon pijar. Sifatnya yang sejuk dan nyaman memang cukup menenangkan serta melegakan pengguna-penggunanya apabila disapu terutama di bahagian yang sakit. Ya! losyen ini bukan sahaja untuk membantu para ibu berpantang untuk kembali kurus serta ramping, malah membantu melegakan sakit lenguh dan bisa badan. Amat sesuai digunakan semasa berurut dan juga bersauna ketika dalam berpantang. 

Selain itu, losyen ini juga bersifat tidak melekit. Ini kerana sifatnya yang ‘waterbase’ memang cukup mesra pengguna. Kebanyakan pengguna berasa tidak selesa jika menggunakan produk yang melekit dan berminyak. Tambahan pula, produk kurus Effenzee ini berbau wangi dengan haruman ekslusifnya yang ala-ala Bomshell gitu. 

Produk kurus EFFENZEE 3x booster

Produk kurus Effenzee Myracle Lotion ini adalah dalam bentuk losyen ataupon krim yang yang ramuan utamanya adalah merupakan bahan-bahan botani semulajadi yang terbukti khasiat dan keberkesanannya. Bahan-bahan utama yang terdapat dalam produk kurus Effenzee ini adalah Vegatol Ivy, Jojoba Oil, Argan Oil, Olive Oil, Sunflower Seed Oil, dan Marine Collagen yang berkualiti tinggi. 

Fungsi Losyen Pecah Lemak Effenzee:

 • Fungsi utama untuk membantu memecahkan lapisan lemak yang berlebihan
 • Mengawal selera makan
 • Mengurangkan masalah perut buncit
 • Memudarkan kesan selulit
 • Membantu mengecutkan Rahim dengan cepat (terutama ibu berpantang)

Kelebihan Losyen Kurus Effenzee Myracle Lotion:

 • Lulus KKM dan tiada bahan terlarang
 • Tidak melekit dan mesra wuduk
 • Boleh dibawa untuk solat
 • Tidak panas dan tidak pijar
 • Aroma wangi ekslusif dan menyegarkan
 • Mudah digunakan dan dibawa ke mana-mana
 • Sesuai untuk pelbagai peringkat umur
 • Berkualiti tinggi dan berkesan

HALAL dan LULUS KKM

Semestinya produk kurus Effenzee ini halal digunakan serta lulus KKM. Produk ini tidak mengandungi bahan terlarang. Semestinya produk keluaran Muslim ini menjadi pilihan dan tiada keraguan. 

Kami telah menerima ratusan testimoni menarik daripada pelanggan-pelanggan kami yang telah menggunakan losyen kurus bakar lemak Myracle Lotion ini. Sila lihat TESTIMONI di sini… kelebihan effenzee

Untuk maklumat lanjut, boleh direct Whatsapp kami di sini

Dah sapu EFFENZEE ke belum?

Kembali ke laman utama

Initially. Firstly. Hence. Then. Since. Actually. So. Then. While. Furthermore. Therefore. Finally. In addition. So. Hence. While. Then. So. In addition. As conclusion. While. Hence. Since. So. Therefore. Furthermore. So. Hence. Then. So. While. Then. So. Therefore. Furthermore. While. Finally. Hence. So. Next. Then. While. Therefore. Furthermore. So.