fbpx

[VIDEO] TESTIMONI EFFENZEE – Berat Turun 4kg Dalam Tempoh Sebulan


*WAJIB LIHAT VIDEO INI SAMPAI HABIS* 

[VIDEO] TESTIMONI EFFENZEE – BERAT TURUN 4KG DALAM TEMPOH SEBULAN

Nurul Nasuha binti Luqman, 27, seorang suri rumahtangga sepenuh masa berjaya menurunkan berat badan beliau sebanyak 4kg dalam tempoh masa sebulan sahaja. Beliau juga amat suka dan berpuas hati dengan losyen kurus Effenzee ini kerana rasanya yang sejuk dan nyaman serta sifatnya yang tidak melekit. Haaa… tengok video testimoni Sis Nasuha ni sampai habis tau. Bukan setakat KG loss, lebih penting lagi adalah Inch loss supaya pakaian-pakaian lama semua muat kembali untuk disarung. Lihatlah hasil yang beliau dapat setelah menggunakan produk kurus effenzee ini selepas beliau berpantang. 

KENAPA IBU BERPANTANG TERLALU RISAU DENGAN BERAT BADAN?

Kurangkan kerisauan itu, Kak Bid cuba bantu yang termampu untuk semua mommys yang bakal berpantang atau yang sedang berpantang ataupun yang sudah abis berpantang untuk kembalikan bentuk badan idaman. 

Waktu berpantang paling sesuai menggunakan effenzee sebab lebih cepat kesan yang baik akan dialami oleh ibu berpantang. Pengecutan rahim akan berlaku dengan patas dan dapat membantu daripada masalah angin meroyan. 

Rata-rata pengguna dan pelanggan Kak Bid dapat shape yang mereka mahukan, bukan kilo/berat yang dititik beratkan, kalau badan berat 50KG tapi baju saiz L pun tiada makna, berbanding dengan berat 70KG tapi baju saiz M, mana yang mommys suka? Pasti mommy semua pun rasa seperti masalah yang sama atau sedang laluikan?

Kerisauan ini dah boleh dibuang ketepi, sambil menggosok lotion Effenzee Shape Up 3X Booster dan membantu memberikan shape idaman mommy semua.

Produk Kurus Effenzee Kegemaran Ibu Berpantang

Produk kurus Effenzee ini telah mendapat sambutan hangat terutamanya golongan ibu berpantang. Hal ini kerana sifat losyen ini yang tidak panas ataupon pijar. Sifatnya yang sejuk dan nyaman memang cukup menenangkan serta melegakan pengguna-penggunanya apabila disapu terutama di bahagian yang sakit. Ya! losyen ini bukan sahaja untuk membantu ibu berpantang kembali kurus, malah membantu melegakan sakit lenguh dan bisa badan. 

Selain itu, losyen ini juga bersifat tidak melekit. Ini kerana sifatnya yang ‘waterbase’ memang cukup mesra pengguna. Kebanyakan pengguna berasa tidak selesa jika menggunakan produk yang melekit dan berminyak. Tambahan pula, produk kurus Effenzee ini berbau wangi dengan haruman ekslusifnya yang ala-ala Bomshell gitu. 

Produk kurus EFFENZEE 3x booster

Produk kurus Effenzee Myracle Lotion ini adalah dalam bentuk losyen ataupon krim yang yang ramuan utamanya adalah merupakan bahan-bahan botani semulajadi yang terbukti khasiat dan keberkesanannya. Bahan-bahan utam yang terdapat dalam produk kurus Effenzee ini adalah Vegatol Ivy, Jojoba Oil, Argan Oil, Olive Oil, Sunflower Seed Oil, dan Marine Collagen yang berkualiti tinggi. 

Fungsi Losyen Pecah Lemak Effenzee:

 • Fungsi utama untuk membantu memecahkan lapisan lemak yang berlebihan
 • Mengawal selera makan
 • Mengurangkan masalah perut buncit
 • Memudarkan kesan selulit
 • Membantu mengecutkan Rahim dengan cepat (terutama ibu berpantang)

Kelebihan Losyen Kurus Effenzee Myracle Lotion:

 • Lulus KKM dan tiada bahan terlarang
 • Tidak melekit dan mesra wuduk
 • Boleh dibawa untuk solat
 • Tidak panas dan tidak pijar
 • Aroma wangi ekslusif dan menyegarkan
 • Mudah digunakan dan dibawa ke mana-mana
 • Sesuai untuk pelbagai peringkat umur
 • Berkualiti tinggi dan berkesan

 

HALAL dan LULUS KKM

Semestinya produk kurus Effenzee ini halal digunakan serta lulus KKM. Produk ini tidak mengandungi bahan terlarang. Semestinya produk keluaran Muslim ini menjadi pilihan dan tiada keraguan. 

Kami telah menerima ratusan testimoni menarik daripada pelanggan-pelanggan kami yang telah menggunakan losyen kurus bakar lemak Myracle Lotion ini. Sila lihat TESTIMONI di sinikelebihan effenzee

Untuk maklumat lanjut, boleh direct Whatsapp kami di sini

Dah sapu EFFENZEE ke belum?

Kembali ke laman utama

Initially. Firstly. Hence. Then. Since. Actually. So. Then. While. Furthermore. Therefore. Finally. In addition. So. Hence. While. Then. So. In addition. As conclusion. While. Hence. Since. So. Therefore. Furthermore. So. Hence. Then. SO. While.